Back to All Events

VIKINGLEIR OG -MARKED / Trondenes Historiske Senter

_87A0242.jpg

Teltene står tett i vikinggata vår. I noen telt er det salg, i noen telt er det demonstrasjoner og aktiviteter hvor du kan lære et vikinghåndverk, og i noen telt finner du kanskje noen vikinger som lager mat.

Vi tør påstå at dette er gata for alle aldre. Her kan man finne de deiligste sauskinn, de nydeligste vikingsmykker, honning og andre søte smaker. Man kan til og med sette seg ned og lære noe nytt, og ta dette "noe" med hjem. Vi snakker her om f.eks nålebinding, brikkeveving og spikking. Du kan også lage ditt eget armbånd i skinn med runer på, eller tre ditt eget vikingsmykke!

NB: vi anbefaler å ta med kontanter! 

Sted: Uteområdet ved Trondenes Historiske Senter
Målgruppe: alle

Earlier Event: September 2
VIKINGHÅNDVERK / Vikinggata
Later Event: September 2
PEACEPAINTING / ved Trondenes kirke