Back to All Events

TIDSVITNER KRIG / Harstad Folkehøgskole

Bombing av tankanlegget i Samasjøen 1940.jpg

Vi inviterer til Kaffe & Kunnskap - et annerledes foredrag som tar utgangspunkt i årets tema "Krig og Fred", og som tydeliggjør kontrastene på hvordan man lever i krig. Vidkunn Eidnes opplevde 2. verdenskrig på Trondenes, og sammen med to flyktninger fra Syria snakker de om sine opplevelser. Brødrene Omar og Ali Chaaban kommer sammen med sin venn Hassan. Hør om krigen da og krigen nå, krigen i Norge og krigen "der ute", en stemme av en pensjonist og en ungdom. Kjell Rune Henriksen leder samtalen.

Målgruppe: Voksne
Sted/tid: Harstad Folkehøgskole, storsalen kl. 18.00-21.00
Billett: Kaffe & Kunnskap kr 50,-. Inkluderer kaffe & twist. Billett kjøpes ved inngangen.
Foredraget er i samarbeid med Pensjonistuniversitetet i Harstad.