Back to All Events

PEACEPAINTING / ved Trondenes kirke

 

BARN (6-16) MALER FRED!
Peacepainting er en uavhengig stiftelse som organiserer intuitive maleverksteder for barn og ungdom, slik at de kan uttrykke seg gjennom et ordløst språk. Peacepainting har som mål at barn skal bli hørt gjennom de budskap de sender ut i bildene de maler. Peacepainting jobber både lokal og internasjonalt.

Vi setter opp Peacepaintingtelt ved Trondenes kirke, hvor det blir maleverksted med tekstskaping. Bildene blir rammet inn og blir stilt ut sammen med bilder malt av barn i andre land Utstillingen finner sted på Grand Hotell i Oslo i høst i forbindelse med utdelingen av Nobels Fredspris. De vil så vandre videre til utstillinger å Stortinget og til til ulike departementer og offentlige bygg.

Påmelding sendes til catrinega@gmail.com

Later Event: September 2
Åpen TRONDENES KIRKE